Comfortappartementen: zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, met maximale regie

Op dit moment zijn er weer Comfortappartementen beschikbaar voor nieuwe bewoners. Heeft u zorg nodig of heeft u behoefte aan veiligheid? In de Vondelflat woont en huurt u zelfstandig en heeft u alle overige diensten in de nabijheid. In dit artikel vertellen we meer over de Comfortappartementen.

.

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, met maximale regie

De zorg in Nederland verandert. Het is de bedoeling dat mensen steeds langer thuis wonen en zelf zorg en ondersteuning organiseren als dat nodig is. De drempel om voor een woning in het verzorgingshuis in aanmerking te komen, wordt steeds hoger. Daarom bieden wij onze cliënten de mogelijkheid om zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een van onze eigen appartementen, met maximale regie over hun leven. Onze Comfortappartementen vindt u in de Vondelflat, in de Groningse wijk de Wijert.

.

Voor nu en later

Wonen in de Vondelflat betekent wonen op een veilige plek in een zorgzame omgeving, met diverse praktische voorzieningen op loopafstand of in de flat zelf. In principe hoeven onze huurders nooit meer te verhuizen. Ze kunnen namelijk te allen tijde in hun appartement blijven wonen, ongeacht de zorg die eventueel nu of in de toekomst nodig is. 

.

Volledige service

Met onze Comfortappartement bieden we volledige service. De huurkosten zijn standaard inclusief nutsvoorzieningen (verwarming, elektriciteit, water, internet) en servicekosten. Bewoners kunnen daarnaast kiezen voor aanvullende diensten of producten als een hoog-laagbed, meubilering, maaltijdverzorging, persoonsalarmering, wasserette, Comfort-dagbesteding en zorgservice. Ook wanneer zij nu nog geen zorg of extra hulp nodig hebben, is dit een prettige zekerheid voor de toekomst.

Uitgebreide informatie over onze Comfortappartementen leest u in onze brochure.

.

Wilt u meer weten over Thuiszorg Comfort en de Comfortappartementen?

Op de pagina Comfortappartementen vindt u meer informatie over de Comfortappartementen in de Vondelflat.

Bekijk de pagina Comfortappartementen.

Wilt u meer informatie? Of heeft u een andere vraag? We helpen u graag verder. Neem gerust contact op via het telefoonnummer 050-503 25 53 of stuur een bericht naar info@thuiszorgcomfort.nl.

.

Lees ook:

Ouderen en voeding bij Dagactief: wat kunnen we leren van de reacties van mantelzorgers?

De surprise question: “Zou het mij verbazen als deze patiënt over een jaar overleden zou zijn?”

Financieel misbruik van ouderen – weet jij waar je op moet letten?

Werken met de methode Besluitvorming in de palliatieve fase (IKNL)