Het televisieprogramma Holland van boven kwam naar de Vondelflat. We geven alvast een kijkje achter de schermen!

Thuiszorg Comfort komt op televisie! Op dinsdag 7 mei bezocht het televisieprogramma Holland van Boven ons in de Vondelflat. Voor Thuiszorg Comfort is dit een geweldige kans om heel Nederland te vertellen wie we zijn en wat we doen. In dit bericht delen we alvast een aantal foto’s van hoe het er achter de schermen aan toeging. De cliënten en collega’s die aan de opnames meewerkten deden het allemaal super. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat.

Het programma wordt uitgezonden op zondag 9 juni om 15:30 uur, op SBS6. De herhaling wordt uitgezonden op de daarop volgende zaterdag (15 juni) om 12:30 uur.

Deze aflevering is inmiddels uitgezonden. Kijk het bezoek van Holland van boven terug op de website van SBS6.

.

Een interview op het dak met Harmike

We moesten er helemaal voor naar de bovenste verdieping, maar dan heb je ook wat. Directrice Harmike Satter vertelt over Thuiszorg Comfort, met de Martinitoren op de achtergrond.

Harmike Satter richtte Thuiszorg Comfort op in januari 2000. Vanuit haar verpleegkundige achtergrond vond ze dat thuiszorg geen standaard product mocht worden, maar juist mensenwerk moet blijven.

Thuiszorg moet uitgaan van de wensen en behoeften van de cliënt en de eigen leefwijze respecteren. Ieder mens is immers uniek.

Inmiddels is Thuiszorg Comfort uitgegroeid tot een professionele en gekwalificeerde zorgaanbieder met zeer betrokken en gemotiveerde zorgverleners die allen dezelfde missie hebben.

Achter de schermen staan collega’s klaar om in beeld te komen…

.

De praktijk in beeld

Hoe ziet die zorgverlening van Thuiszorg Comfort er dan uit? We geven een demonstratie.

.

Op naar Dagactief…

Van zwachtelen naar Dagactief. Want zo doen we dat!

Dagactief in beeld. Spelletjes spelen, koffie drinken en samen koken.

.

Het bezoek van Holland van boven aan Thuiszorg Comfort wordt uitgezonden op zondag 9 juni om 15:30 uur, op SBS6. De herhaling wordt uitgezonden op de daarop volgende zaterdag (15 juni) om 12:30 uur.

Deze aflevering is inmiddels uitgezonden. Kijk het bezoek van Holland van boven terug op de website van SBS6.

.

Wilt u meer informatie? Of heeft u een andere vraag? We helpen u graag verder. Neem gerust contact op via het telefoonnummer 050-503 25 53 of stuur een bericht naar info@thuiszorgcomfort.nl.

.

Lees ook:

Ondersteuning en begeleiding bij Thuiszorg Comfort

Comfortappartementen: zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, met maximale regie

Ouderen en voeding bij Dagactief: wat kunnen we leren van de reacties van mantelzorgers?

De surprise question: “Zou het mij verbazen als deze patiënt over een jaar overleden zou zijn?”