Informatiemarkt ‘Lang zult u wonen’ in Hoogkerk

Komende donderdag, 29 juni a.s. wordt er van 14.00- 17.00 uur de ‘Lang zult u wonen’ informatiemarkt bij WIJ Hoogkerk georganiseerd. Thuiszorg Comfort is ook op deze informatiemarkt aanwezig.

Op deze informatiemarkt krijgen senioren tips en adviezen hoe ze op een prettige en veilige manier kunnen blijven wonen. Adviseurs van ‘Lang zult u wonen’ laten zien hoe senioren hun huis veiliger en comfortabeler kunt maken. Daarnaast toont een aantal bedrijven, zoals een installateur, een aannemer en een leverancier van hulpmiddelen, producten die kunnen worden uitgeprobeerd.

Zoals het er naar uit ziet zullen er komende donderdag zo’n 15 stands staan. Deze stands zullen geplaatst worden in de Entree en in de activiteitenruimte. Deze markt wordt kosteloos aangeboden, inclusief koffie/thee én wat lekkers.

Het WIJ-team heeft Thuiszorg Comfort uitgenodigd om ook aanwezig te zijn op de markt, omdat ook wij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het ‘langer zelfstandig thuis wonen’ van onze senioren.

Naast de Wij-Locatie is een ruime parkeerplaats en anders kan er uitgeweken worden naar de parkeerplaats aan de zijkant van de Wij-Locatie richting snelweg(naast Papipas)

Locatiegegevens:

De Verbetering 3, 9744 DZ Groningen
Website: http://www.wij.groningen.nl

Naast de Wij -Locatie is een ruime parkeerplaats. Ook kan uitgeweken worden naar de parkeerplaats aan de zijkant van de Wij-Locatie (richting snelweg, naast Papipas).