Gratis informatieavond: Vegro Publieksacademie Mantelzorg, 13 november 2019

We nodigen je uit voor de Publieksacademie ‘Mantelzorg. Blij dat je er bent!’, op 13 november in De Oosterpoort in Groningen.

.

Blij dat jij er bent!

Iedere mantelzorger verdient het om in het zonnetje te worden gezet. Om deze reden organiseert Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen in samenwerking met Thuiszorg Comfort e.a. de Publieksacademie ‘Mantelzorg. Blij dat je er bent!’ Deze informatiebijeenkomst is interessant voor mantelzorgers, zorgprofessionals en dienstverleners in de zorg.

Locatie: SPOT, (locatie Oosterpoort) Groningen
Datum: woensdag 13 november
Tijd: 19:00 – 22:30 uur
Toegang is gratis

Meld je aan voor de Publieksacademie ‘Mantelzorg. Blij dat je er bent!’

.

.

Sprekers

Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Hoe ziet de samenwerking tussen zorgvrager, mantelzorger en zorgprofessional eruit? Tijdens de Publieksacademie Mantelzorg zijn er diverse sprekers. Zij nemen je mee in alle ontwikkelingen rondom mantelzorg.

Edwin Spee, man Paralympisch Snowboard kampioene Bibian Mentel 
Hoe was het voor Edwin Spee, om plots de zorg voor zijn vrouw Bibian Mentel op te nemen? Hij vertelt er alles over tijdens de Publieksacademie.

Esther Oosterhof, regisserend wijkverpleegkundige TSN Thuiszorg
Regisserend wijkverpleegkundige Esther Oosterhof vertelt hoe het onderzoek van het lectoraat Familiezorg in de praktijk werkt.

Marie Louise Luttik, Lector Familiezorg bij het Lectoraat Verpleegkundige Diagnostiek – Hanzehogeschool
In haar onderzoek naar Familiezorg kijkt Marie Louise hoe zowel zorgvrager als mantelzorger ondersteund kan worden. En hoe zorg je ervoor dat de hele familie gehoord wordt? Ze vertelt het in haar presentatie.

Cynthia Meevis, districtleider Vegro en jarenlange mantelzorger
Cynthia Meevis neemt je mee in haar persoonlijke verhaal en de visie van Vegro op mantelzorg. Dit doet zij vanuit haar jarenlange ervaring als mantelzorger.

Meld je aan voor de Publieksacademie ‘Mantelzorg. Blij dat je er bent!’ Vol = vol!

.

.

Locatie en tijd

Publieksacademie: ‘Mantelzorg. Blij dat jij er bent!’
Locatie: SPOT, (locatie Oosterpoort) Groningen
Datum: woensdag 13 november
Tijd: 19:00 – 22:30 uur
De toegang is gratis

Meld je aan voor de Publieksacademie ‘Mantelzorg. Blij dat je er bent!’

.

Wilt u meer informatie? Of heeft u een andere vraag? We helpen u graag verder. Neem gerust contact op via het telefoonnummer 050-503 25 53 of stuur een bericht naar info@thuiszorgcomfort.nl.