Bijeenkomst Vrolijk verslijten, 21 mei 2019 (Groningen) – plezier en bewegen

Vrolijk Verslijten is een project waarin we samen met studenten van de masteropleiding Healthy Ageing Professional (Hanzehogeschool Groningen) kijken hoe we een zorg-gerelateerd probleem kunnen aanpakken en verbeteren. Op dinsdagochtend 21 mei komen we voor de tweede keer bijeen in de Vondelflat. Het thema van deze bijeenkomst is Plezier en bewegen. We nodigen iedereen uit om hierover mee te denken.

Vrolijk Verslijten – zo zou je ouder worden ook kunnen noemen!

Het doel van Vrolijk Verslijten is om via ontmoetingen tot slimme oplossingen te komen die we direct in de praktijk kunnen brengen.

We zijn vooral benieuwd hoe we de techniek dichtbij de directe doelgroep krijgen. Wat hebben we nodig om gezond en vitaal oud te worden?

Wij dagen u uit om samen met ons na te
denken over hoe en op welke manier we hier invulling aan kunnen geven.

Dit doen we is samen met 25 studenten van de Hanzehogeschool Groningen die de masteropleiding Healthy Ageing Professional volgen. Zij worden hierin begeleid door drie docenten van de opleiding.

.

Ouderen die regelmatig bewegen zijn lichamelijk en mentaal fitter en zelfredzamer

Daarom organiseren we voor u een gezellige ochtend met als thema:

Plezier & bewegen

Onderstaande organisaties zijn aanwezig om u te voorzien van informatie en om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn er verschillende beweegactiviteiten waaraan u kunt deelnemen. Doet u met ons mee?

.

Wanneer:

Dinsdag 21 mei 10:00-11:30 (de zaal gaat open om 09:30)

Waar:

Vondelflat (Recreatiezaal op de eerste verdieping)
Vondellaan 77
9721 LC, Groningen

Aanmelden:

Aanmelden kan via info@thuiszorgcomfort o.v.v. Vrolijk Verslijten

.

Vrolijk verslijten is een samenwerkingsproject van de Hanzehogeschool Groningen, Thuiszorg Comfort, Apothekersgroep Groningen, Vegro, Stichting Zilverpas, Fysio Forte en Koks Herberg.