- Thuiszorg Comfort - https://www.thuiszorgcomfort.nl -

Palliatief terminale zorg in uw laatste levensfase

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]U heeft 24 uur per dag zorg nodig.

Als u ernstig ziek bent, komt er veel op u af. De ziekenhuisbezoeken, de behandelingen en dan de boodschap en het besef dat er geen behandeling meer voor u mogelijk is. Samen met uw dierbaren gaat u deze laatste fase van uw leven in. Thuiszorg Comfort kan en wil er in deze periode ook voor u zijn op de momenten die uw wilt of nodig acht.

Onze medewerkers hebben ervaring met het bieden van zorg gericht op kwaliteit van leven in de laatste levensfase . Naast ondersteuning kunnen we u met de juiste kennis en ervaring met de gewenste (specialistische) zorg terzijde staan. Persoonlijk, flexibel en met respect voor de wensen en leefwijze van u en uw naasten. We zorgen voor rust en ruimte, zodat u tijd heeft voor elkaar. Wij zullen er alles aan doen om u thuis die zorg te laten krijgen die u nodig heeft, om comfortabel en liefdevol afscheid van uw naasten te kunnen nemen.

We zijn 24/7 bereikbaar en kunnen op (zeer) korte termijn zorg bieden. Thuiszorg Comfort kent geen wachtlijsten. Thuiszorg Comfort is aangesloten bij het Netwerk Palliatieve Zorg in Groningen [1].

Wilt u meer informatie? Of heeft u een andere vraag? We helpen u graag verder. Neem gerust contact op via het telefoonnummer 050-503 25 53 of stuur een bericht naar info@thuiszorgcomfort.nl [2].[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”1/3″][vc_column_text 0=””]

“Men nam veel tijd voor onze vader en men probeerde alles in een rustig tempo te doen.”

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text 0=””]

“De zorgverleners van Thuiszorg Comfort hielden rekening met de wensen en luisterden goed naar alle levensverhalen.¬†Dit heeft onze vader erg op prijs gesteld.”

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text 0=””]

“Op het laatst liet men ons als familie¬†voldoende alleen, onze privacy werd zeer gerespecteerd.”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]