- Thuiszorg Comfort - https://www.thuiszorgcomfort.nl -

Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO)

[vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=””]Woont u in de gemeente Groningen, Haren of Ten Boer, dan kunt u bij ons terecht voor WMO-zorg.

Voor WMO geïndiceerde thuiszorg moet u een indicatie in het bezit hebben. Uw gemeente is verantwoordelijk voor het afgeven hiervan. Per gemeente in Nederland verschilt het beleid rond het afgeven van een indicatie. U kunt zich melden bij het zorgloket van uw gemeente voor de noodzakelijke informatie en indicatie.

Thuiszorg Comfort stuurt de nota van de geleverde zorguren aan de gemeente. Het CAK wordt door ons geïnformeerd over het aantal zorguren dat u ontvangen heeft. Van het CAK ontvangt u een nota eigen bijdrage, welke inkomensafhankelijk is.

De gemeente vergoedt een deel van de kosten van uw huishoudelijke hulp, dit is afhankelijk van uw inkomen. Thuiszorg Comfort stuurt u een nota over het resterende bedrag wat u als eigen bijdrage moet bekostigen.

Wilt u meer informatie? Of heeft u een andere vraag? We helpen u graag verder. Neem gerust contact op via het telefoonnummer 050-503 25 53 of stuur een bericht naar info@thuiszorgcomfort.nl [1].[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]