Deel uw ervaring met Thuiszorg Comfort op ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op deze website delen mensen hun ervaringen met de zorg. Ook vindt u hier informatie die u kan helpen bij het kiezen van een zorgverlener. In dit artikel vertellen we meer over ZorgkaartNederland.

Deel uw ervaring op ZorgkaartNederland

.

Wat is ZorgkaartNederland? 

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op deze website delen mensen hun ervaringen met de zorg. Ook vindt u hier informatie die u kan helpen bij het kiezen van een zorgverlener. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

Voor Thuiszorg Comfort is ZorgkaartNederland een instrument waarmee we kunnen zien wat volgens cliënten (en hun naasten) goed gaat en wat beter kan. 

Deel uw ervaring op ZorgkaartNederland

.

Deel uw ervaring op ZorgkaartNederland

.

Thuiszorg Comfort hecht veel waarde aan de ervaringen van cliënten.

Wij staan altijd open voor ideeën en suggesties om onze zorg te verbeteren. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om zijn/haar ervaring met Thuiszorg Comfort te delen op ZorgkaartNederland. 

Deel uw ervaring op ZorgkaartNederland

.

Hoe deelt u uw ervaring op ZorgkaartNederland?

Wilt u uw ervaring met Thuiszorg Comfort delen op ZorgkaartNederland? Wat fijn! 

Door op onderstaande button te klikken, komt u op de waarderingspagina van Thuiszorg Comfort:

.

.

U geeft uw waardering door ons cijfers te geven en uw ervaring te beschrijven:

.

Vervolgens vult u uw gegevens in. Deze worden niet gepubliceerd. Uw waardering verschijnt altijd anoniem op ZorgkaartNederland. 

Na het invullen van uw gegevens, klikt u op “Verstuur uw waardering”. Vervolgens ontvangt u een e-mail met daarin een bevestigingslink. 

Pas wanneer u uw waardering bevestigt via deze link, wordt deze verzonden naar ZorgkaartNederland. 

.

Wie mag een waardering over Thuiszorg Comfort geven op ZorgkaartNederland? 

Iedereen die in aanraking komt of is gekomen met Thuiszorg Comfort mag een waardering achterlaten op ZorgkaartNederland. Of u nu cliënt van Thuiszorg Comfort bent (geweest) of mantelzorger of naaste bent van een cliënt die zorg van Thuiszorg Comfort ontvangt of heeft ontvangen, wij stellen uw waardering zeer op prijs.   

Deel uw ervaring op ZorgkaartNederland

.

Wat gebeurt er met mijn waardering?

Wanneer u een waardering schrijft, dan komt deze binnen bij de redactie van ZorgkaartNederland. Voordat zij de waardering online plaatsen, beoordelen ze of deze voldoet aan de gedragscode. Op deze manier zorgen ze ervoor dat ZorgkaartNederland vrij blijft van kwetsend taalgebruik en dat er geen fraude wordt gepleegd bij het plaatsen van waarderingen. Pas wanneer uw waardering is goedgekeurd door de redactie, wordt deze geplaatst op ZorgkaartNederland.

Onderstaand filmpje legt uit hoe de redactie van ZorgkaartNederland te werk gaat:

.

Deel uw ervaring op ZorgkaartNederland

.

Wilt u meer informatie? Of heeft u een andere vraag? We helpen u graag verder. Neem gerust contact op via het telefoonnummer 050-503 25 53 of stuur een bericht naar info@thuiszorgcomfort.nl.

.

Lees ook:

Ondersteuning en begeleiding bij Thuiszorg Comfort

Comfortappartementen: zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, met maximale regie

Het televisieprogramma Holland van boven kwam naar de Vondelflat. We geven alvast een kijkje achter de schermen!

Geeft u uw botten en spieren genoeg te eten?